Boks Forum
07 Ocak 2009, 17:09:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alexander Dİmİtrenko Wbo İnter -contİnendal Kemerİnİ Korudu  (Okunma Sayısı 132 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vittorio

Co-Admin

Puanı: 34

Üyelik Bilgileri
« : 18 Kasım 2008, 00:06:25 »

düsseldorf  Almanya Da Yapılan Gecede Wbo Agır Siklette 1. Sırada Bulunan Ukrayna Lı Alexander Dimitrenko (29 G  Ko 19 ) Wbo Kıtalar Arası Ünvan Maçında Kosava Lı Luan Krasnigi ( 30 G Ko 14  4 Y Ko 4 1 Beraberlik ) Karşılaştı Ilk Raund Un Sonlarında Tenposunu Arttıran Krasnigi 2. Raund Da Ukrayna Lı Rakibini Nakavt ın Eşigine Getirdi 3 Raund Un Sonlarına Dogru Karacigerini Aldıgı Yumruk Darbesi Ile Yere Çöken Krastigi Nakavt Oldu Önde Götürdügü Maci Rakibine Verdi

gecenin Diger Önemli Macında Ise Wba Orta Siklette şampiyon Adaylarından Kazak Boksör Dimitri Sartison ( 23 G Ko 15  1 Y 1 Ko ) Brezilya Lı Edison Guedes ( 11 G Ko 5  8 Y Ko 5  1 B ) Ile Karşilaştı Rakibini 3. Raund Da Nakavt Etti Wba şampiyonlugu Için Maç Yapma Hakkını Kazandı

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 00:20:05 Gönderen: vittorio » Logged

Alperen Akbaş

turkboks
Administrator
*

Puanı: 580

hero@turkboks.net

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2008, 10:10:09 »

Guzel Maç Olmustur Adım Gıbı Emınım ızleyemedım Cok Uzuldum ızleyemedıgım ıcın Ellerıne Sağlık Vıttorio
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 23:18:42 Gönderen: vittorio » Logged

İletisim:hero@turkboks.net

Boks Sporsa Savaş Olimpiyattır.

Turkboks'u Amatöre Değil Profosyonele laik diyenlerdeniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardesligi.Com
smf.gen.tr araciligi ile SMF kullanan siteler arasinda yaptigimiz SMF Kardesligi listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliginin Üyesidir
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.108 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu
Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Üye olmak için tiklayin